1A logo
dual sep
Blog

WordPress spletna stran – zaupajte jo strokovnjakom

separator

WordPress je odprtokodna platforma, ki omogoča ustvarjanje različnih vrst spletnih strani, od blogov do poslovnih spletnih mest in spletnih trgovin. Izdelava spletne strani z WordPressom je priljubljena izbira prav zaradi enostavnosti izdelave, prilagodljivosti spletne strani in široke podpore skupnosti.

Spletna stran na WordPressu

Kako do spletne strani, ki deluje na sistemu WordPress? Najprej boste morali izbrati domeno in poiskatizanesljivega ponudnika spletnega gostovanja. Večina ponudnikov gostovanja omogoča enostavno namestitev WordPressa z enim klikom. Nato boste morali izbrati temo, ki bo ustrezala vašim potrebam. Za boljšo najdenost v spletu boste morali naložiti še nekaj vtičnikov za boljšo najdenost strani (SEO – search engine optimization) in vzpostavitev kontaktnega obrazca in nato lahko začnete z objavo vsebine. Ne pozabite na redno vzdrževanje spletne strani.

Zaupajo nam številne prepoznane blagovne znamke

Ali pa prepustite vašo novo spletno predstavitev strokovnjakom in izkušenejšim izdelovalcem. Izdelava spletne strani na WordPressu je sicer lahko dostopna začetnikom, ampak ključ do uspeha se skriva v podrobnostih in kdaj pa kdaj tudi trikih.

Izdelava spletne strani WordPress

V 1A Internet poskrbimo, da je vsako spletno mesto narejeno za doseganje različnih ciljev – od prodaje, do kontaktov ali vzpostavljanja sodelovanja. Pri tem je ključnega pomena, da je vaša predstavitev na spletu oblikovana na pravi način. Na prvo mesto postavimo uporabnike, njihove potrebe ter jim olajšamo celoten proces do dejanja, ki ga želite od njih doseči.

Začnimo sodelovanje

Vas zanima več? Izpolnite obrazec za povpraševanje o izdelavi spletne strani. Kaj lahko pričakujete?Natašin prijazen telefonski klic, ugodno in do evra natančno ponudbo projekta ter na vašo željo poslovni sestanek.