Drugi o nas

izdelava spletne strani

Stranke o nas

Mnenja strank o nas

Takole - spletna stran Kinološkega društva Brežice je v obtoku in moram zapisati, da je beseda ‘zadovoljni’ preslabotna - svoje delo so fantje s katerimi sodelujem opravili vrhunsko. Resnična pohvala za odzivnost, ideje, potrpežljivost in še marsikaj … Hvala celotni ekipi.

Verjamem, da boste fantom prenesli naše navdušenje in vsem želimo prijazen konec tedna.

Občutke smo morali ubesediti, saj ni samoumevno, da ljudje svoje delo opravljajo z dušo in na tako izredno visokem nivoju.

KD Brežice

Lahko povem, da sem 100% zadovoljen v vseh pogledih. Končno nekdo, ki gleda in razume celoto in ne samo posamezen delček celotnega internetnega izziva. Ste eni redkih, ki zmorete povedati, da vsega ne znate, a se nato vseeno potrudite za najboljše rezultate, ki so kljub vsemu izvrstni. Naredite vsaj tisto kar obljubite ali več, zato je klient navdušen in ne razočaran.

Tone Dolenšek, direktor Fin-servis d.o.o.

S podjetjem 1A smo izredno zadovoljni, saj se je obisk naših strani povečal. Vse, kar smo se dogovorili, so dosledno upoštevali in izvršili, še več kot to.

Alojz Kunej, direktor Vinska klet Kunej

S sodelovanjem s podjetjem 1A internet smo v računovodskem servisu Ota-s d.o.o. zelo zadovoljni. So kvaliteten in delaven tim, s katerim je zelo enostavno in prijetno sodelovati. Celotno delo je bilo opravljeno v roku in kot dogovorjeno, prav tako pa so dodatno obrazložili določene bližnjice, vezane na izdelavo internetne strani, s katero je naša stran bolj »vidna« na spletu.

Petra Bukovšek, direktor Ota-S d.o.o.

Pri 1A Internet najbolj cenimo hitrost odziva in hitro izvedbo. Tudi glede strokovnosti, ustrežljivosti in cene nimamo pripomb.
Pri 1A dobimo občutek, da imamo sodelavca na drugi strani.
Vse pohvale.

Teja Pompe, Infra d.o.o.

Podjetje 1A Internet mi je ponudilo celostno spletno rešitev in v svoji ponudbi natančno opredelilo obseg dela in končni strošek. Kljub bistvenim vsebinskim in pomembnim oblikovnim spremembam, do katerih je prišlo v času izdelovanja spletnih strani, se predvidene komponente - predvsem stroškovne - niso spremenile od napovedanih.

Osebje pri Internet 1A ima natančen posluh za strankine potrebe in želje, hkrati pa nudi kompetentne predloge, ki temeljijo na zelo dobrem poznavanju nenehno spreminjajočih se spletnih smernic, marketinga in psihologije uporabnika.

Dobro uigrano moštvo je hitro odzivno na potrebe z moje strani, kjer čas igra pomembno vlogo; hkrati spremembe izvaja brezhibno in v dogovorjenem roku. Posebej všeč mi je značajska poteza celotnega podjetja, da zaposlenim ni škoda časa pojasniti vseh podrobnosti procesov, ki zadevajo mojo spletne potrebe. Istočasno nimajo nobenih zadržkov pri dajanju napotkov, kako se tudi sam lahko lotim marsikaterega posega v spletne strani.

Uporabniki spletnih strani pohvalijo uporabnost in kakovost spletnih strani, osebno pa sem še dodatno zadovoljen zaradi izjemnega poslovnega odnosa z 1A Internet.

Roman Vučajnk, Academia artis dimicatoriae

Z 1A internet smo sodelovali, ko so se postavljale prve spletne strani. Spletna stran je bila za tiste čase vrhunsko oblikovana in »postavljena« ter uspešno najdena in obiskana, čeprav je bila ekipa 1A internet takrat rosno mlada. Od naših pacientov smo ponosno poslušali pohvale o naši spletni stani. Ko smo se odločili za prenovo po kar nekaj letih. nam je bilo vsem lažje, saj je ekipa že vedela, kaj mi je všeč. Pripravila sem nekaj novega gradiva, obiskal nas je njihov fotograf, vse besedilo je obdelala strokovnjakinja za pisanje besedil, ki je izjemno dobro laično povzela, kar sem pripravila preveč strokovno in ko je bilo gradivo zbrano je vsak član ekipe prevzel svoje področje, tako da sem komaj sproti sledila, kaj se dogaja. Ekipa za vsako željo ali predlog našla najboljšo rešitev. Predlagali so mi mnoge ideje in rešitve na katere sama ne bi niti pomislila. Prijetno je sodelovati z ekipo, ki je uigrana in ji lahko zaupaš. Stroški so bili izjemno korektni.

Mirjam Kovačič Čadež, zobozdravnica Zobozdravstvena ordinacija

Z 1a Internet sodelujemo že dolga leta, ker so nas prepričali s tistim, kar je za nas najpomembnejše - hitro odzivnostjo. Včasih se nam mudi in moramo imeti akcijo na spletni strani v roku 24 ur. V takih primerih smo vedno prijetno presenečeni, kako hitro nam na naši spletni opravijo spremembe. Pri drugih podjetjih s katerimi smo sodelovali, je bila to samo želja.
Poleg hitre odzivnosti in profesionalnosti pa nam je najbolj všeč, da kljub vsakodnevni gužvi, ki jo imajo, vedno najdejo čas za telefonski pogovor ali sestanek o pomembnejših zadevah, ker nam je osebni stik zelo pomemben.

Toni Kos, univ. dipl. pravnik Pravko, Pravno svetovanje

I shopped around for months prior to finding 1A Internet web designers. 1A Internet web designers have been exceptional to work with on the design and development of the Alexami Cosmetics website.

They managed the whole project extremely well from start to finish, making it a smooth, easy process. 1A Internet has set up the Alexami website with great integrity and care. They have consistently taken the time to address all of our specific needs and worked closely with graphic designer as well.

We are really happy with our website, with the excellent, friendly, ongoing technical support and moreover with their always prompt respond.

I would not hesitate in recommending 1A Internet web designers.

Alenka Dirnbek, managing director Alexami Cosmetics Australia

S podjetjem sodelujemo že kar nekaj časa in moram priznati, da je delo z njimi pravi užitek. Zelo hitri odzivni časi, tako pri spremembah kot realizaciji zastavljenih ciljev, enostavno komuniciranje in usklajevanje sprememb, strokovno usposobljen kader in povrhu še dobro svetovanje so ključni dejavniki zakaj poslujemo z njimi. 1ainternet je zagotovo prava odločitev, če iščete kakršnekoli rešitve na spletu.