1A logo
dual sep

Storitve

green square

Izdelava spletnih strani

separator

Izdelujemo spletna mesta z jasno vizijo, ki uresničujejo začrtane cilje in resnično delajo za vas.

dual strip
podoba

Digitalno ni zgolj ena od možnosti.

Je nuja in neizogibna prihodnost.

Spletno mesto je ena najpomembnejših kontaktnih točk blagovne znamke ter poslovno orodje, ki vam pomaga ustvarjati konverzije. Odlično spletno mesto je lahko ključno gonilo rasti poslovanja. Sodobna publika ima velika pričakovanja in na voljo imate le nekaj sekund – včasih celo milisekunde –, da prepričate obiskovalce, zakaj je vaše spletno mesto vredno njihovega časa.

Z več kot 25-letnimi izkušnjami agencija 1A internet ustvarja spletna mesta, s katerimi presega pričakovanja. Gradimo spletna mesta s poudarkom na strateškem načrtovanju, prepričljivem vizualnem oblikovanju in brezhibni uporabniški izkušnji, s čimer pripomoremo k doseganju vrhunskih rezultatov.

Kako ustvarimo stran, ki nagovori, prodaja in vam prinaša stranke?

Vsako spletno mesto je ustvarjeno z namenom doseganja različnih ciljev – od prodaje, do kontaktov ali vzpostavljanja sodelovanja. Toda za doseganje teh ciljev je ključnega pomena, da je spletna stran oblikovana na pravi način. Na prvo mesto mora postaviti uporabnike, njihove potrebe ter jim olajšati celoten proces do dejanja, ki ga želite od njih doseči.

Dizajn, ki izstopa. Vrhunsko spletno mesto mora zagotoviti kriteriju estetike in funkcionalnosti.

Spletno mesto, ki nagovori. Izražen mora imeti jasen namen in mora lahkotno voditi uporabnika k želenemu cilju.

Dobra najdenost. Prav tako mora biti spletno mesto zasnovano tako, da ga lahko ljudje najdejo.

green square

Izboljšajte svoje poslovanje s po meri izdelano spletno trgovino

separator

Zagotovite si zmogljivo spletno trgovino, ki spodbuja prodajo in pomaga graditi vašo blagovno znamko.

dual strip
webshop

V današnjem hitrem digitalnem svetu imeti odlično spletno trgovino ni več razkošje – je absolutna nuja.

Zaradi vse večje konkurence na trgu je ključno, da za prodajo svojih izdelkov vzpostavite profesionalno spletno trgovino. Ta vam zagotovi zmogljivo orodje za doseganje širšega občinstva in utrjevanja prepoznavnosti vaše blagovne znamke. Izjemno pomembno je, da vašim strankam ponudite brezhibno in uporabniku prijazno nakupovalno izkušnjo, saj se bodo tako k vam z veseljem vračali. Za vse, ki želite svoje poslovanje dvigniti na višjo raven in prehiteti konkurenco, je investicija v odlično spletno trgovino najboljša odločitev.

Z našo ekipo izkušenih oblikovalcev in razvijalcev bomo sodelovali z vami na vsakem koraku pri ustvarjanju prilagojene spletne trgovine, ki bo ustrezala vašim specifičnim poslovnim potrebam.

Kako vam pomagamo ustvariti spletno trgovino, ki ponuja več?

Že ob prvem sestanku se poglobimo v razumevanje vaše blagovne znamke in vaše edinstvene prodajne ponudbe, da lahko v nadaljevanju zasnujemo spletno trgovino, ki natančno odraža vaše vrednote.

Naša ekipa bo ustvarila vrhunsko, uporabniku prijazno spletno trgovino, ki je optimizirana za prodajo in enostavna za krmarjenje.

Poskrbeli bomo za vse tehnične podrobnosti, vključno z obdelavo plačil in integracijo pošiljanja računov, tako da vam ni treba skrbeti za nič.

Zagotovili bomo, da bo vaša spletna trgovina popolnoma odzivna, kar pomeni, da bo brezhibno delovala na vseh napravah, vključno z namiznimi, tabličnimi in mobilnimi napravami.

V zadnjem koraku bomo zagotovili stalno podporo in vzdrževanje, da bo vaša spletna trgovina še naprej izpolnjevala vaše poslovne potrebe in bo usklajena z najnovejšimi trendi in tehnologijami.

Če ste torej pripravljeni popeljati svoje podjetje na višjo raven, vam bomo z veseljem pomagali doseči vaše cilje.

green square

Evidenca delovnega časa

separator

Evidenca o izrabi delovnega časa omogoča enostavno uporabo aplikacije tudi preko mobilnega telefona. Nudi beleženje delovnih ur, evidentiranje bolniških dni, planiranje dopustov, razpored izmenskega dela, enostaven izpis delovnih ur za izplačilo plač.

dual strip
mobile app

Učinkovita registracija delovnega časa

Enostavna in pregledna aplikacija za evidentiranje delovnega časa primerna za manjša in večja podjetja. Poleg uporabe preko računalnika, je aplikacija MojeUre.si primerna tudi za uporabo na pametnih telefonih.

Ne glede na to, ali želite le beležiti delovne ure ali želite celovito rešitev evidence delovnega časa in obračuna plač, je aplikacija MojeUre.si primerna za vas.

Zaradi svoje modularne zasnove vam omogoča uporabo le tistih prednosti aplikacije, ki je za vas primerna.

Beleženje delovnih ur še nikoli ni bilo tako enostavno

Kakovostna aplikacija za beleženje delovnega časa mora za dolgoročen uspeh slediti trem ključnim korakom:

Enostavna uporaba. Prijava in vpisovanje ur preko spleta, avtomatično beleženje delovnih ur s pametnim telefonom preko registratorja. Prilagojeno vam in vašim potrebam.

Skladnost z zakonodajo. Delodajalec mora zaposlenim zagotoviti dnevno vpisovanje delovnih ur, skupno število ur, beleženje nadur, zapisovanje neopravljenih ur za katere se prejema nadomestilo plače.

Povezljivost. Evidenca delovnega časa omogoča direkten uvoz ur za izdelavo plač v vse večje računovodske programe pri nas.

green square

Grafično oblikovanje

separator

S kombinacijo bogatega znanja in talenta vam zagotovimo dizajne, ki že na prvi pogled izstopajo iz množice.

dual strip
g design

Dizajn ni vse. Je pa začetek vsega.

Grafični dizajn poleg estetike zahteva tudi funkcionalnost, saj mora biti privlačen, skrbno dodelan in dopolnjen z detajli. Na spletu povprečnost preprosto več ne zadošča. Osnova vsake dobro izdelane spletne strani je kvalitetna in učinkovita grafična podoba, ki v trenutku doseže svoj namen.

Kako z dizajnom izstopiti iz okvirjev?

Marketinški poudarki. Na vidnih mestih bomo izpostavili vse pomembne marketinške elemente.

Atraktiven dizajn. S strokovno ekipo poskrbimo, da je dizajn vaše spletne strani privlačen in prepoznaven

Povezanost celostne grafične podobe. Jasna rdeča nit nosi prodorno sporočilo, zato vedno poskrbimo, da vaš projekt prepričala celostno grafično podobo.

green square

Google Ads oglaševanje

separator

Cilj biti viden na spletu dobiva nove razsežnosti. Mi vam to pomagamo uresničiti.

dual strip
marketing

Obiske spreminjamo v konverzije

Kot certificiran Google partner vam zagotovimo profesionalno Google oglaševanje, ki je danes najbolj učinkovito ciljno oglaševanje na spletu. V sklopu storitve poskrbimo, da takoj pričnete pridobivati relevantne kupce oz. obiskovalce, hkrati pa vam zagotavljamo spremljanje statistike učinkovitosti. Naši Google certificirani strokovnjaki vseskozi spremljajo analizo, prilagajajo oglase in izbirajo ključne besede tako, da imajo večjo težo tiste, ki obisk pretvorijo v povpraševanje.

Ali se Google Ads oglaševanje splača?

Takojšnji učinki. Ob aktiviranju Google Ads nemudoma pričnete pridobivati obisk in povpraševanja.

Merljivi rezultati. Natančna analitika omogoča neposredno merjenje rezultatov in prilagajanje kampanj.

Kakovostni obiskovalci. Z ustrezno zastavljeno akcijo na spletno stran pridobite kakovostne obiskovalce z visokim potencialom, da postanejo vaše stranke.

google partner logo
green square

Pisanje besedil (copywriting)

separator

Z uporabo premišljeno izbranih in močnih besed do učinkov, ki presegajo vsa pričakovanja.

dual strip
write

Naj vsebina dela za vas

Dobro zasnovan vsebinski marketing vam z lahkoto prinaša kvalificirane kupce, pomaga pri konverzijah, hkrati pa zagotavlja dvig blagovne znamke na še višji nivo. Toda v natrpanem digitalnem prostoru lahko svoj polni potencial izkoristite le s pravo, premišljeno vsebino.

Tu vam priskočimo na pomoč s pripravo vsebin, ki neposredno nagovorijo vaše stranke ter sledijo skrbno začrtani in uspešno preverjeni strategiji za zagotavljanje dolgoročnih uspehov.

Kaj prinaša dober vsebinski marketing

Sodelovanje. Skrbno zasnovana besedila v trenutku poskrbijo za boljše odzive uporabnikov in več konverzij.

Povratne informacije. Vse dokler vsebin dejansko ne preizkusite, ne morete natančno vedeti, kako bodo delovale, zato je testiranje eden od ključev do uspeha,

Izstop iz množice. V času vse večje nasičenosti kupcev je formula za uspeh promoviranje vsebine, ki resnično in neposredno nagovori na način, da se vaš glas sliši.

green square

Družbena omrežja

separator

Brez prisotnosti na družbenih omrežjih si izpostavljeni posamezniki in podjetja težko predstavljajo vsakdan. Podjetje brez svoje Facebook strani skorajda ni več podjetje, blagovna znamka brez svojega Instagram profila pa kot da ne obstaja. Družbeno omrežje LinkedIn je ob poslovni komunikaciji podjetij postala vstopna točka za iskanje novih sodelavcev, TikTok je sinonim za ustvarjanje in deljenje kratkih zabavnih videoposnetkov.

dual strip
write

Potrebujete pomoč pri vodenju profilov na družbenih omrežjih?

Potrebujete pomoč pri vodenju komunikacije na vaših profilih po različnih družbenih omrežjih? Ne
veste, kako vašo novo storitev ali izdelek približati kupcem in doseči večje občinstvo? Naša storitev
vodenja profilov na družbenih omrežjih vam lahko pomaga doseči vaše cilje.

Kaj lahko pričakujete od nas?

Kaj lahko pričakujete od nas? Na začetku sodelovanja bomo skupaj analizirali vašo ciljno publiko,
konkurenco in trenutno stanje vaših profilov. Na podlagi teh informacij bomo razvili strategijo, ki bo
usmerjena v povečanje zavedanja o vaši blagovni znamki, angažiranost občinstva in končno tudi
prodajo. Želite okrepiti obstoječe občinstvo ali pridobiti nove sledilce? Skupaj se bomo pogovorili o
vsebinah, ki prilagojene vaši ciljni publiki in z različnimi pristopi in orodji poskrbeli za dosego željenih
rezultatov.

Na katerih omrežjih vam lahko pomagamo? Pomagamo vam lahko na vseh priljubljenih družbenih omrežjih, vključno z Facebookom, Instagramom, Twitterjem (zdaj X), LinkedInom in TikTokom. Po dogovoru in uskladitvi želja vam lahko ponudimo pomoč tudi na drugih družbenih omrežjih.

Imeli boste več časa za svoje poslovanje Z rednim objavljanjem privlačne in vsebine ter interakcijo z vašim občinstvom bomo povečali angažiranost in prepoznavnost vaše blagovne znamke. Z našo pomočjo boste imeli več časa za osredotočanje na svoje poslovanje, medtem ko bomo mi skrbeli za uspeh vaših profilov na družbenih omrežij. Stopite v stik z nami že danes!