Spletno oglaševanje

izdelava spletne strani

Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje, ki uresničuje cilje

 • Največ za vaš denar

  Naši strokovnjaki poskrbijo za maksimalne učinke spletnega oglaševanja.

 • Vse na enem mestu

  Na podlagi znanja in izkušenj združimo več tipov oglaševanja.

 • Celosten pristop

  Pomagamo vam od prvega do zadnjega koraka in izpeljemo celotno kampanjo.

 • Premišljena strategija

  Strategijo začrtamo tako, da je kar najbolj usmerjena v rezultate.

 • Profesionalen pristop

  Pri oglaševanju je za dosego želenih ciljev pomemben vsak korak.

Bodite opazni na spletu

Spletno oglaševanje je optimalna pot do doseganja prepoznavnosti vašega podjetja, blagovne znamke ali storitev. V primerjavi z ostalimi tipi oglaševanja je bistveno bolj ugodno, poleg tega pa imate tudi neposreden dostop do največjega trga na svetu.

Kvalitetno spletno oglaševanje vam omogoča takojšnji dostop do katerega koli tržišča in kupcev po celem svetu.

Za konkurenčno ponudbo po meri nas kontaktirajte.

Za celotno realizacijo spletnega oglaševanja poskrbijo naši strokovnjaki, ki vam svetujejo pri izbiri najustreznejše možnosti, vam pomagajo pripraviti kampanjo ter izvedejo celoten projekt. Poleg oglaševanja vam zagotavljamo tudi napreden ogled statistike, tako da lahko celotno kampanjo ves čas spremljate in nadzorujete.

Vsaki stranki zagotovimo najboljši štart

Poleg brezplačne dodatne promocije vaših izdelkov, ki jo nudimo preko objave povezav na naših spletnih straneh in na zelo obiskanem portalu www.1ainternet.info ter z objavo med našimi referencami.

Spletno oglaševanje po meri

Oglaševanje na ključne besede v iskalnikih google.si in google.com

Kljub kvalitetni optimizaciji spletnih strani, ki je všteta v strošek izdelave internetnih strani, je nemogoče neko stran optimizirati za vse ključne besede. Tako lahko na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju spletnega marketinga strankam nudimo možnost urejanja oglaševanja na vse za naročnika pomembne ključne besede.
V primeru dodatnega oglaševanja na ključne besede z naročnikom pripravimo izbran nabor ključnih besed, določimo predviden znesek oglaševanja, izdelamo učinkovite tekstualne oglase ter določimo ciljni trg. Po končani oglaševalski akciji izdelamo podrobno analizo oglaševanja in obiska spletnih strani.

Naj poudarimo, da je tudi pri oglaševanju na ključne besede zelo pomembna pravilna izbira besed in izdelava oglasov. Da je vse to urejeno kot mora biti, poskrbimo mi.

Oglaševanje s tekstualnimi ali grafičnimi oglasi v prikazni mreži google.si in google.com

Eden izmed kvalitetnih načinov dodatne promocije spletnih strani je oglaševanje v večjih spletnih mrežah, ki svoje oglase gostujejo na zelo obiskanih straneh. V tem primeru se izdelajo tekstovni in grafični oglasi, ki se glede na tematiko oglaševanja vrtijo na relevantnih straneh. Vse potrebno glede oglasov in oglaševanja uredimo mi.

Oglaševanje s spletnimi pasicami na ciljnih straneh

V okviru oglaševanja vam zagotavljamo izdelavo spletnih pasic različnih dimenzij. V sodelovanju z vami pripravimo scenarij pasice. Na osnovi scenarija in gradbenega materiala nato izdelamo flash oglase (bannerje).

Poleg izdelave vam lahko svetujemo tudi glede dejanskega oglaševanja in vam olajšamo iskanje potencialnih oglaševalskih prostorov, saj pod okriljem podjetja deluje kar nekaj zelo obiskanih spletnih portalov: www.ePosavje.com, www.1ainternet.info ter www.PoslovniImenik.si, kjer strankam nudimo učinkovito in cenovno zelo dostopno oglaševanje s pasicami.

Promocija preko družabnih omrežij

Vse pomembnejšo in vodilno vlogo pri promociji spletnih strani, izdelkov in storitev prevzemajo socialne mreže, kot je facebook.com. V ta namen vam nudimo strokovno oglaševanje na družabnem omrežju facebook.com.

Pošljite povpraševanje ››