Spletne rešitve

izdelava spletne strani

Naše storitve

Celovite rešitve izdelave spletnih strani na enem mestu

Glede na dolgoletne izkušnje na področju celovitih spletnih marketinških rešitev vam predstavljamo široko paleto naših spletnih storitev:

Izdelava mobilnih aplikacij

Izdelava mobilnih aplikacij je v zadnjih letih ena izmed storitev v največjem razmahu, za podjetja pa postaja vse bolj nujno, da so njihovi izdelki ali storitve enostavno dostopni preko mobilnega telefona. Naša ekipa je specializirana za izdelavo in razvoj mobilnih aplikacij od prvega do zadnjega koraka.

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani je projekt, pri katerem je potrebno združiti znanje in izkušnje, ter oblikovati unikatne strani, ki bodo uspešno umeščene v spletni prostor in bodo dosegale zastavljene cilje. Vse to vam lahko zagotovimo v podjetju 1A internet, kjer ekipa strokovnjakov poskrbi za izvedbo od prvega do zadnjega koraka.

Evidenca delovnega časa

Zanesljiv in prilagodljiv sistem za evidentiranje delovnega časa v podjetjih, ustanovah, šolah, zdravstvenih domovih, bolnišnicah, ... Evidenca delovnega časa MojeUre.si omogoča enostavno upravljanje delovnih ur, dopustov, planiranje dopustov, beleženje bolnišk, planiranje dela.

Izdelava CMS spletnih strani

Bodite sam svoj šef in si z izdelavo CMS spletnih strani zagotovite maksimalno svobodo pri urejanju vsebin vaše spletne strani. Zagotovimo vam lasten CMS sistem, ki ga lahko programiramo v skladu z vašimi željami in vam zagotovimo vse funkcionalnosti, ki jih potrebujete.

Izdelava mobilnih spletnih strani

Odločite se za izdelavo spletne strani v skladu z najnovejšimi trendi in poskrbite, da bodo vaše strani učinkovito prodajale tudi obiskovalcem, ki vašo stran obiščejo mobilnega telefona ali tablice. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bodo prave informacije izpostavljene na optimalnih mestih in da bo vaša spletna stran zares učinkovita.

Izdelava spletnih trgovin

Postanite del največjega trga na svetu in se odločite za postavitev profesionalne spletne trgovine. Zelo pomembno je, da vaše izdelke izpostavite premišljeno ter poskrbite, da boste vašim uporabnikom in potencialnim kupcem zagotovili kar najboljšo in enostavno nakupovalno izkušnjo.

Oblikovanje in fotografiranje

Vizualni elementi so tisti, ki najprej pritegnejo našo pozornost, zato vaše spletne strani in druga promocijska gradiva opremite s profesionalnimi in prepričljivimi fotografijami. Poleg tega bomo poskrbeli tudi za dizajn, ki bo vaše ciljne kupce prepričal in jih navdušil, da bodo izbrali vaše izdelke ali storitve.

Priprava besedil - copywriting

Vaše uporabnike zanima, kaj jim želite sporočiti in radovedni so, kako jih nameravate prepričati, da ste ravno vi prava izbira. Zelo pomembno je, da so besedila vaše spletne strani prepričljiva, jasna in napisana tako, da navdušijo in pritegnejo. Naši profesionalni pisci bodo poskrbeli, da boste dosegli vse želene cilje.

Optimizacija internetnih strani

Zelo pomembno je, da že struktura vaše spletne strani narejena maksimalno premišljeno in da so vanjo učinkovito umeščene ključne besede. To je namreč optimalna podlaga, ki poskrbi, da je tudi nadaljnje oglaševanje vaše spletne strani maksimalno uspešno in da jo iskalniki prepoznajo kot relevantno in zaupanja vredno spletno stran.

Registracija domen

Domena je eden pomembnih segmentov, ki pripomore k uspešnosti vaše spletne strani, zato vam bomo pri izbiri z veseljem pomagali. Zagotovimo vam registracijo vseh pomembnejših svetovnih domen ter vam nudimo celostno podporo pri celotnem postopku registracije domene vaše spletne strani.

Gostovanje spletnih strani

Gostovanje spletnih strani mora biti maksimalno zanesljivo in varno, zato imamo v podjetju 1A internet lastne strežnike ter vam poleg tega zagotavljamo tudi profesionalno 24-urno podporo. Če želite vašo spletno stran postaviti tudi izven meja Slovenije, vam lahko zagotovimo gostovanje na lastnih strežnikih v tujini.

Vzdrževanje spletnih strani

Po zaključku izdelave spletne strani se sodelovanje šele začne, saj je izredno pomembno, da si zagotovite tudi kakovostno vzdrževanje vaših spletnih strani. Pomagali vam bomo pri osveževanju vsebin ter vaše želene zahtevke večinoma obravnavali že isti oziroma najkasneje naslednji delovni dan.

Izdelava Facebook strani

Facebook je med vsemi socialnimi omrežji še vedno eno najbolj efektivnih in učinkovitih orodij, s pomočjo katerega lahko na enostaven način dosežete vašo ciljno skupino kupcev in jih seznanite z vašimi izdelki oziroma storitvami. Zaupajte nam, katere cilje želite realizirati in pomagali vam bomo uspeti.

Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje je eden najbolj učinkovitih in hkrati zelo ugodnih tipov oglaševanje, ki vam zagotavlja zelo daljnosežne učinke. Naši strokovnjaki na podlagi vaših ciljev izberejo optimalen pristop in po potrebi združijo več različnih tipov oglaševanja, da vam zagotovijo vse želene rezultate.

Google AdWords oglaševanje

Biti viden na Googlu je eden izmed najboljših in cenovno zelo dostopnih načinov spletne promocije. S premišljeno izbiro ključnih besed in na podlagi bogatega znanja, ki ga dokazuje tudi naš pridobljen Google certifikat, boo poskrbeli, da boste za želeni znesek dobili kar največ in čim bolj uspešno tržili svoje podjetje.

Google APPS storitve

Naj bo vaše poslovanje v koraku z najsodobnejšo tehnologijo, ki bo izrazito skrajšala in poenostavila vse poslovne procese. Google Apps storitve vam bodo pomagale pro sinhronizaciji vseh vaših podatkov in poskrbele, da vam bodo kadar koli in kjer koli vedno na dosegu roke.

Oblikovanje grafične podobe

Na spletu povprečnost preprosto ne zadošča, zato pri grafičnem dizajnu vedno napnemo vse sile in vam zagotovimo podobo, ki vas bo pustila brez besed, v nadaljevanju pa bo navdušila tudi vaše kupce. Odločite se za unikatno podobo vaše spletne strani, ki bo že ob prvem kliku izstopila iz povprečja.