Profesionalne spletne strani

izdelava spletne strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava profesionalne spletne strani

 • Hitra izdelava

  Spletno stran od prvega do zadnjega koraka izdelamo že v 14 dneh.

 • Unikaten dizajn

  Vedno izdelamo unikaten grafičen dizajn strani, ki ga ne vidite nikjer drugje.

 • Prodajna uspešnost

  Naš cilj je izdelava uspešnih in učinkovitih spletnih strani.

 • Dobra najdenost strani

  Pomagali vam bomo, da bo vaša spletna stran dobro najdena v iskalnikih.

 • Zanesljiva podpora in vzdrževanje

  Vse želene popravke vnesemo v istem dnevu ter gostujemo na lastnih strežnikih.

Kontaktirajte nas za pripravo konkurenčne ponudbe!

Kvalitetna spletna stran je temelj uspešne spletne predstavitve vašega podjetja, storitev ali izdelkov. Izdelava spletnih strani danes bolj kot kadar koli zahteva premišljen in strokoven pristop, saj je konkurenca zelo močna. Najbolje je, kadar svoje moči združijo strokovnjaki z različnih področij in ravno to vam lahko ponudi 1A internet.

Izdelava spletne strani izpod rok strokovnjakov

 • Poskrbimo za pripravo profesionalnega koncepta spletne strani,
 • grafični oblikovalec izdela unikaten grafični dizajn,
 • profesionalna tekstopiska vam napiše in lektorira vsa besedila,
 • pomagamo vam pri pripravi fotografij in gradiv,
 • poskrbimo za programiranje po meri,
 • vašo spletno stran vpišemo v iskalnike in vam zagotovimo možnosti oglaševanja.

Kvalitetna izdelava spletnih strani se hitro pokaže v končnih rezultatih. Ena izmed naših pomembnih prednosti je, da vam na pomoč priskoči celotna ekipa. To pomeni, da vam pomagamo že od prvega koraka. Poskrbeli bomo, da bodo vsi meniji dobro vidni in da bo informacije mogoče enostavno najti. V spletno stran bomo vključili znanje marketinga in dodali vsebine, ki vzpodbujajo k akciji in odzivu vaših potencialnih strank (klic, nakup, povpraševanje). Zagotovili vam bomo tudi celostne rešitve na področju programiranja in oglaševanja.

Rezultat našega timskega dela so unikatne spletne strani, ki so uspešno umeščene v spletni prostor in dosegajo zastavljene cilje.

Kako poteka izdelava spletne strani?

1. KORAK
Pogovorimo se o vaših željah in potrebah ter določimo osnovne smernice. Ta korak smo skupaj že opravili in če boste želeli, lahko pošljete še kakšne dopolnitve naših osnovnih izhodišč.

2. KORAK
Naš izkušen grafični oblikovalec izdela unikatno grafično podobo, narejeno posebej za vas (ne boste je videli pri nikomur drugemu, saj ne delamo iz predlog). Vodja izdelave vam v potrditev pošlje tudi koncept spletne strani in besedila, ki jih uredi naša profesionalna tekstopiska.

3. KORAK
Po vaši potrditvi grafične predloge in vseh ostalih elementov sledi faza razreza in kodiranja spletne strani, ki jo opravi oseba, specializirana samo za ta korak. Spletno stran pričnemo polniti z vsebinami in celoten proces lahko spremljate v živo na delovnem spletnem naslovu.

ZADNJI KORAK
Na koncu projekt vzame v roke še strokovnjak, ki ima Google certifikat, in strani pripravi za spletne iskalnike, uredi Google oglase ter vse ostalo. Vašo spletno stran lansiramo na splet in jo prijavimo v vse največje spletne iskalnike.

Pošljite povpraševanje ››