Optimizacija spletnih strani

izdelava spletne strani

Optimizacija spletnih strani

Profesionalna optimizacija za odlično najdenost spletne strani

 • SEO ključne besede

  Skrbno izbrane ključne besede, ki bodo generirale obisk vaše strani.

 • Profesionalna optimizacija

  Skrbna razporeditev menijev in ustrezna umestitev ključnih besed.

 • Strukturiranost menijev

  Vse naslove in pomembne povezave bomo optmizirali za dobro najdenost.

 • Najvišje na iskalnikih

  Skrbeli bomo, da bo vaša spletna stran zavzemala najvišje pozicije na iskalnikih.

 • Prijava strani v iskalnike

  Poskrbeli bomo tudi za prijavo vaše spletne strani v vse pomembne iskalnike.

Kaj je optimizacija spletnih strani in zakaj jo potrebujem?

Optimizacija spletnih strani oziroma angleško "Search Engine Optimization (SEO)" danes predstavlja postopek predelave/priprave spletnih strani na način, da jih spletni iskalniki (google.com, bing.com, najdi.si, ...) čim bolj učinkovito najdejo. To pomeni, da se ob kvalitetni optimizaciji internetnih strani določena spletna stran za izbrane ključne besede v internet iskalnikih uvrsti čim višje med ponujenimi rezultati.

Na dobro razvrstitev v iskalnikih vpliva vrsta pravil, ki jih je potrebno upoštevati že pri samem postopku zasnove in izdelave spletnih strani.

Zakaj je pomembna optimizacija spletnih strani in zakaj jo potrebujem?

Kakovostna optimizacija spletnih strani je ključna za občutno povečanje obiska vaših spletnih strani. Le pravilno izbrane ključne besede vam prinesejo ciljne obiskovalce. Obisk z iskalnikov je daleč najkvalitetnejši obisk spletnih strani in je brezplačen.

Se lahko optimizacije spletnih strani lotim sam(a)?

"Optimizacija spletnih strani" je eden izmed najpomembnejših korakov v celotnem procesu izdelave internet strani.

Na trgu številni ponudniki ponujajo in obljubljajo gradove v oblakih, ki naj bi jih boste dosegli s pomočjo njihove optimizacije spletnih strani. A žal je tako, da se za dejanskim procesom optimizacije spletnih strani skriva mnogo več, kot le številčno umeščanje ključnih besed v spletne strani.

Nestrokovna optimizacija spletnih strani lahko privede tudi do kaznovanja spletne stani s strani iskalnikov, kar privede do izpada obiskovalcev in kupcev.

Naj naštejemo le nekaj od pomembnejših faktorjev dobre optimizacije:

 • pravilna izdelava spletnih strani (kodiranje),
 • pravilna izbira ključnih besed,
 • pravilna umestitev ključnih besed v spletne strani.

Tako je zelo pomembno, da je optimizacija strani opravljena kvalitetno in strokovno.

Kakšen je strošek optimizacije spletnih strani?

Za vse izdelke, ki jih izdelamo, je strošek osnovne optimizacije spletnih strani brezplačen in je vključen v ceno projekta.

Tako vam zagotovimo enkratno ponudbo, saj v sleherni projekt izdelave spletnih strani vključimo vse naše znanje in dolgoletne izkušnje o optimizaciji spletnih strani za izbrane ključne besede in fraze.
Že v postopku izdelave spletnih strani upoštevamo postavitev ključnih besed in fraz, ki zadevajo vašo dejavnost. Na koncu postopka izdelave pa v sodelovanju z vami in uporabo naših orodij ter znanja opravimo še končno optimizacijo spletnih strani za izbrane besede in to brezplačno.

Kaj pa, če želim obširno optimizacijo s spremljanjem rezultatov?

Znotraj naše ponudbe nudimo tudi dodatno optimizacijo spletnih strani. Vsak primer obravnavamo individualno, tako da na podlagi pogovora ter pričakovanj skupaj opredelimo zahteve in cilje. Glede na slednje se določimo stroške, ki so vezani na rezultat optimizacije.

Prijava internet strani v iskalnike

Zaključna faza postopka izdelave, optimizacije in postavitve spletnih strani na splet je prijava internetnih strani v spletne iskalnike in imenike. Kvalitetna prijava izdelanih strani je všteta v strošek izdelave spletnih strani.
Po končani izdelavi in potrditvi projekta s strani naročnika njegove spletne strani brezplačno kvalitetno in strokovno prijavimo v vse pomembnejše svetovne in domače internetne iskalnike (google.si, najdi.si, slowwwenia.com, ...).

Pošljite povpraševanje ››