1A logo
dual sep
Blog

Zakaj je poletje primeren čas za prenovo spletne strani?

separator

Poletje je lahko odličen čas za obnovo vaše spletne strani iz več razlogov. V številnih podjetjih je poletje čas, ko se lahko osredotočajo na projekte, ki sicer med letom ne najdejo toliko pozornosti. Jeseni se poveča poslovna dejavnost in to lahko izkoristite sebi v prid.

Prenova spletne strani
Prenova spletne strani

Manjša obremenitev

V mnogih podjetjih je poletje čas, ko se poslovna dejavnost nekoliko upočasni zaradi dopustov in počitnic. Zmanjšano povpraševanje vam bo lahko omogočilo več časa za osredotočanje na projekte, kot je obnova spletne strani, in to brez vpliva na tekoče poslovanje.

Priprava na jesensko sezono

Jeseni se običajno poveča poslovna dejavnost, saj se ljudje po poletnih počitnicah vrnejo na delo in začnejo nove projekte. Če spletno stran obnovite poleti, bo pripravljena in optimizirana za najbolj prometen čas v letu. Obnoveljena spletna stran bo lahko pripomogla k večji učinkovitosti in uspešnosti vašega poslovanja v nadaljevanju leta.

Izboljšanje uporabniške izkušnje

Poletje je odličen čas za analizo uporabniške izkušnje vaše spletne strani in izvedbo potrebnih izboljšav. Z obnavljanjem spletne strani boste lahko odpravili morebitne napake, posodobite izgled strani in vsebino ter tako boste zagotovili, da bo vaša stran izpolnila pričakovanja uporabnikov in jih spodbbudila k daljšemu obisku. V veliko pomoč vam je lahko tudi analiza spletne strani. Pišite nam na info@1ainternet.net in z veseljem vam bomo pomagali.

SEO (Search Engine Optimization) optimizacija

Obnova spletne strani je priložnost za izboljšanje SEO optimizacije spletne strani. Posodobitev vsebine, izboljšanje hitrosti nalaganja strani in prilagoditev za mobilne naprave lahko pripomorejo k boljši uvrstitvi v iskalnikih. Ker je konkurenca poleti običajno manj aktivna, boste imeli v teh poletnih dneh večjo priložnost za izboljšanje svoje pozicije na iskalnikih pred jesenjo.

WordPress spletna stran – zaupajte jo strokovnjakom

Testiranje novih funkcionalnosti

Poletje je tudi odličen čas za testiranje novih funkcionalnosti na vaši spletni strani. Manjša obiskanost vam omogoča, da preizkusite nove funkcije in jih optimizirate, preden pride do povečane obremenitve v bolj prometnih mesecih.

Vse za boljše rezultate

S pripravo spletne strani v poletnih mesecih boste pripravljeni na povečan promet in večje poslovne priložnosti, ki jih prinaša jesenska sezona. Prenovljena in optimizirana spletna stran bo vašemu podjetju pomagala doseči boljše rezultate, izboljšala zadovoljstvo uporabnikov in povečala vašo konkurenčnost na trgu.