Grafično oblikovanje spletnih strani

izdelava spletne strani

Oblikovanje unikatne grafične podobe

Unikatna grafična podoba vaše spletne strani

 • Marketinški poudarki

  Na vidnih mestih bomo izpostavili vse pomembne
  marketinške elemente.

 • Atraktiven dizajn

  Poskrbeli bomo, da bo dizajn vaše spletne strani
  privlačen in prepoznaven.

 • Povezanost celostne grafične podobe

  Poskrbeli bomo, da bo vaša stran prepričala s
  celostno grafično podobo.

 • Detajli, s katerimi izstopate

  Skrivnost odlične spletne strani je pogosto v detajlih,
  ki zaokrožijo celostno podobo.

 • Odličen prvi vtis

  Grafični dizajn je pogosto tisti, ki obiskovalce najprej
  prepriča.

Želite, da vaša spletna stran izstopa?

Grafični dizajn poleg estetike zahteva tudi funkcionalnost, saj mora biti privlačen, skrbno dodelan in dopolnjen z detajli, ki mu dodajo piko na i in ga razločijo iz množice. Na spletu povprečnost preprosto ne zadošča, zato pri grafičnem dizajnu vedno napnemo vse sile in vam zagotovimo prepričljivo, atraktivno in udarno podobo.

Prav tako verjamemo, da je spletno stran potrebno postaviti na trdnih temeljih, kar pomeni, da je osnova izdelane spletne strani kvalitetna in učinkovita grafična podoba, njen unikaten videz pa je še dodaten atribut, ki prepriča.
Danes je zelo pomembno, da je vaša spletna stran unikatna in izstopa od konkurence. Izgled spletne strani in barvna usklajenost sta najpomembnejši lastnosti, s katerima pri obiskovalcu ustvarite najboljši prvi vtis.

Kako poteka izdelava unikatne grafične podobe?

Pred pričetkom izdelave spletnih strani s stranko pripravimo izhodišča za postavitev unikatne grafične podobe. Na osnovi želja in priporočil stranke, upoštevanja morebitne celostne grafične podobe naročnika in obstoječega uporabnega materiala (fotografije, besedila, videa, brošur in letakov) pristopimo k izdelavi grafične podobe.

Kaj vsebuje predloga podobe, ki jo dobim v predogled?

Predloga unikatne grafične podobe, ki jo dobite v predogled, vsebuje celotno postavitev strani, in sicer glavo strani, nogo, menije, fotografije in testno besedilo. Podoba predvideva tudi izgled naslovne strani in podstrani. Po vašem pregledu predloge grafične podobe internetnih strani na osnovi morebitnih pripomb opravimo še dodatne korekcije in spremembe.

Potrditev grafične podobe

Po potrditvi unikatne grafične podobe pristopimo k izdelavi spletnih strani. Že v sami podobi strani moramo predvideti:

 • ciljno skupino obiskovalcev,
 • kakšen je namen spletne strani,
 • s čim pritegniti obiskovalca, da na spletni strani ostane dlje časa,
 • kako doseči, da se bo vrnil na spletno stran in
 • kako ga prepričati, da bodo ravno vaši izdelki in storitve in njegov izbor.

Glede na zgornja izhodišča grafično podobo pripravijo naši izkušeni in specializirani grafični oblikovalci, ki pri postavitvi unikatne podobe upoštevajo vsa vaša izhodišča in priporočila ter vključijo tudi naše dolgoletne izkušnje na področju učinkovitega oblikovanja in marketinga.


Zaradi današnjega hitrega tempa je zelo pomembno, da je obiskovalcu vaše spletne strani takoj jasno, kaj je vaša dejavnost in kaj mu želite sporočiti. Pomembno je, da ga udarna podoba in vsebina strani pritegneta v nadaljnje raziskovanje vaših spletnih podstrani. Prav tako morajo biti na vidnem mestu izpostavljeni pomembni podatki in vsebine ter pri roki povezave za nadaljnje brskanje in enostaven kontakt. Že v sami podobi je torej potrebno upoštevati enostavnost iskanja informacij in izločiti nepotrebno klikanje. Obrestovalo se vam bo z zadovoljstvom bodoče stranke, ki se bo na vaše spletne strani rada vračala.

V kolikor imate grafično podobo spletnih strani že predvideno in izdelano, lahko spletne strani izdelamo na njeni osnovi.

Kaj pa ostale storitve grafičnega oblikovanja?

V primeru, da za svoje podjetje še nimate izdelanega logotipa, barvne sheme, vizitk ali dopisov, ste na pravem mestu. Poleg izdelave spletnih strani vam nudimo tudi storitve celostnega grafičnega oblikovanja. To pomeni, da vam lahko izdelamo celostno grafično podobo (CGP) ali samo logotip. Več o storitvah grafičnega oblikovanja si lahko preberete tukaj.

Pošljite povpraševanje ››