1A logo
dual sep
O nas

Predstavitev podjetja

separator

1A INTERNET poslovne storitve d. o. o. je eno izmed vodilnih podjetij, ki se ukvarja z internetnimi in ostalimi računalniškimi storitvami v Sloveniji in na tujem (izdelava in gostovanje spletnih strani, spletno oglaševanje, spletne trgovine, registracija domen, grafično oblikovanje, optimizacija internetnih strani, svetovanje, …). Na tržišču smo prisotni od leta 1998. V tem času smo poleg naših strani izdelali in postavili ogromno spletnih strani naših strank. Danes smo stabilno podjetje z ustaljeno letno rastjo.

Verjamemo v celovit pristop k izdelavi spletnih strani, zato smo se do danes specializirali in organizirali, tako da lahko uspešno pokrivamo celotno področje računalniških (IT) storitev. Glede na to, da se IT področje zelo hitro razvija in ker verjamemo, da uspešnost podjetja temelji ravno na skrbno izbranih kadrih, naše strokovnjake ves čas dodatno izobražujemo.

Naše podjetje redno zaposluje 9 ljudi in večjo ekipo partnerjev, ki sodelujejo pri številnih projektih, ki jih podjetje podpira. Ena naših največjih prednosti je tudi to, da poleg izdelave spletnih strani za naročnike upravljamo tudi z lastnimi uspešnimi spletnimi projekti, kot je npr. malcajt.com. Tako lahko realne izkušnje in dobre prakse glede prodaje preko spleta, vodenja portalov in podobno delimo tudi z našimi strankami in jim pomagamo pri uspešni realizaciji njihovih spletnih projektov.

Svojo ponudbo storitev in s tem tudi krog strank smo razširili tudi na tuja tržišča, saj nam udejstvovanje v mednarodnem prostoru predstavlja še dodaten izziv. Najpomembnejši temelj našega podjetja je strokovna ekipa z bogatim znanjem, s katero smo kos tudi najzahtevnejšim projektom.

board scaled
office scaled
Projekti 1Ainternet
separator

Enostavna in pregledna aplikacija za evidentiranje delovnega časa primerna za manjša in večja podjetja.

Širok nabor aktualnih informacij in jedilnikov gostiln, restavracij, picerij in drugih ponudnikov iz vašega kraja in okolice.

COB 7824 scaled

Osnovni podatki

separator

SEDEŽ PODJETJA

1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI-Slovenia

ID za DDV: SI58495584
Davčni zavezanec: DA
Matična št.: 1617621000

TR pri NLB: SI56 0203 5009 2343 614
TR pri NKBM: SI56 0482 1000 0980 249

Družba 1A INTERNET d.o.o. je vpisana v sodni register pri okrožnem sodišču v Krškem pod št. vložka 1/04247/00, Srg 2003/00210

1A INTERNET je registrirana blagovna znamka (reg. št.: 200670451)

Google Ads partner

V letu 2013 je Google vzpostavil program Google Partner, v sklopu katerega je potrebno opraviti izpite in dokazati svoje poglobljeno poznavanje Google Ads programa. Prav tako mora podjetje, ki certifikat pridobi, vedno znova dokazati, da z najboljšimi praksami dosega visoke rezultate oglaševanja.

V podjetju 1A internet smo na ta način lahko naše znanje še uradno potrdili in verificirali, saj smo certificiran Google Partner.

Google partner značka je tako tudi za stranke zanesljiv dokaz, da v podjetju izvajamo najbolj učinkovito oglaševanje ter poznamo najboljše prakse, ki pripomorejo, da za svoj denar vedno dobite največ.

google partner logo
Ekipa 1Ainternet
separator

Nataša Kostrevc

komerciala

Simon Novak

razvijalec

Roman Gornik

razvijalec

Peter Zupančič

direktor

Nejc Kostanjšek

vodja projektov

Samantha Hrušovar

razvijalec

Petar Demirović

grafično oblikovanje

Zgodovina o podjetju

separator