Izdelava spletnih strani Maribor

Ste podjetje / podjetnik iz Maribora ali okolice?

Bi se želeli predstaviti na spletu? Iščete izdelovalca vaše spletne strani? Potrebujete pomoč pri predstavitvi na svetovnem spletu? Potem ste prišli na pravi naslov. Z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju izdelave spletnih strani vam bomo z veseljem pomagali, da bodo vaši izdelki in proizvodi našli končnega kupca.

Zadovoljni kupci, uspešne stranke in vrhunske spletne predstavitve bi lahko združili v paket veselja. Izdelava spletnih strani, izdelava spletnih trgovin, Google partner in pisanje besedil so le nekatere naše aktivnosti, ki vam jih z veseljem ponujamo.

Zakaj nam zaupati?

 • Spletne strane izdelujemo na način, da so odlično najdene na Googlu.
 • Poskrbimo za VSE: od domene do gradiva in vnosa vsebine na spletno stran
 • In kar je najpomembnejše! Za vašo spletno stran skrbimo, kot da je naša.
 • Kaj vse naredimo? Stran prijavimo v iskalnike, objavimo jih na naših portalih, objavimo na blogih, družbenih omrežjih.
 • Spremljamo tudi statistiko obiska spletne strani, po potrebi naredimo tudi analizo za morebitne izboljšave.
 • Z izdelavo vaše nove strani se naše sodelovanje šele dobro začne.

Vas zanima več?

Pošljite nam povpraševanje ali
nas pokličite na 0590-64-200.

Zakaj oddati povpraševanje?

 • Poskrbimo za VSE: od domene do gradiva in vnosa vsebine na spletno stran
 • Če pošljete povpraševanje do 12. ure, vam ponudbo pripravimo še isti dan.
 • Do evra natančna ponudba in brez skritih stroškov.
 • Po potrditvi ponudbe začnemo z izdelavo strani še isti dan!
 • Z izdelavo vaše nove strani se naše sodelovanje šele dobro začne.

Prenova spletne strani

Je vaša spletna stran zastarela? Imate predstavljene stare storitve in produkte? Stare novičke? Spletna stran ne dosega zastavljenih ciljev? Ima konkurenca lepšo, boljše najdeno spletno stran? Potem je čas za prenovo.

Razlogi za prenovo spletne strani

Vaša spletna stran ne dosega zastavljenih ciljev?

Imate lepo spletno stran, preko katere pa ne dobivate kupcev in povpraševanj? V povezavi z analizo obiska se lotimo temeljite prenove vsebin. Skupaj z vami začrtamo cilje, ki jih mora spletna stran dosegati. Poskrbimo za vse, da obiskovalci čim hitreje vzpostavijo stik z vami. Če potrebujete besedila, vam lahko na pomoč priskoči tekstopiska.

Je stran prilagojena mobilnim napravam in tablicam?

Čedalje več obiskovalcev spletnih strani uporablja mobilne naprave, pametne telefone, tablične računalnike, ... Vsebine na spletni strani je potrebno prilagoditi tudi tem napravam. Poleg uporabnikov tudi iskalniki dajejo čedalje večji poudarek na mobilno verzijo strani in tako lahko posledično dosežete boljša mesta na iskalnikih.

Kaj pa konkurenca? Ima prenovljene spletne strani?

Ni potrebno, vedno ko konkurenca prenovi strani zagnati paniko, vendarle pa je to pokazatelj, da bo tudi pri vas potrebno razmišljati o prenovi. Imate enkratno priložnost, da se od konkurence nekaj naučite. Uporabite dobre stvari, ki pri njih delujejo in so vam všeč, dodajte ščepec lastnih izkušenj in vašo novo spletno stran postavite še na višjo raven.

Še več, imate v vaši ponudbi nove storitve, proizvode?

Eden pomembnejših razlogov za prenovo strani so tudi novi izdelki ali storitve v vaši ponudbi. Vaša spletna stran mora vedno odsevati aktualno ponudbo in stanje v podjetju, le tako vam lahko služi kot dodaten prodajni kanal. Od vaše zadnje prenove strani se je tehnologija izdelave verjetno že spremenila. Poleg novih tehnik kot je odzivni dizajn spletnih strani, so tudi monitorji postali večji, širši, ljudje uporabljajo različne platforme za pregledovanje strani in zato se je potrebno prilagoditi. Iskalniki dajejo čedalje večji poudarek tudi na družbena omrežja. Pojavljajo se zahteve po samostojnem urejanju in dodajanju vsebin. Vse to lahko uredite z učinkovito prenovo strani.

Med drugim nam zaupajo tudi: