Izdelava spletnih strani

spletne strani slovenščina izrada web stranica web design
izdelava spletnih strani
cenik izdelave spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava profesionalnih spletnih strani

ugodna izdelava spletnih strani
 • Hitra izdelava strani

  Spletno stran od prvega do zadnjega koraka izdelamo že v 14 dneh.

 • Unikaten dizajn

  Vedno izdelamo unikaten grafičen dizajn spletne strani, ki ga ne vidite nikjer drugje.

 • Prodajna uspešnost

  Naš cilj je izdelava uspešnih in učinkovitih spletnih strani.

 • Dobra najdenost spletnih strani

  Pomagali vam bomo, da bo vaša spletna stran dobro najdena v iskalnikih.

 • Zanesljiva podpora in vzdrževanje

  Vse želene popravke vnesemo v istem dnevu ter gostujemo na lastnih strežnikih.

cene izdelave spletnih strani

Kontaktirajte nas za pripravo konkurenčne ponudbe!

Kvalitetna spletna stran je temelj uspešne spletne predstavitve vašega podjetja, storitev ali izdelkov. Izdelava spletnih strani danes bolj kot kadar koli zahteva premišljen in strokoven pristop, saj je konkurenca zelo močna. Najbolje je, kadar svoje moči združijo strokovnjaki z različnih področij in ravno to vam lahko ponudi 1A internet.

1a internet izdelovanje spletnih strani

Izdelava spletnih strani izpod rok strokovnjakov

 • Poskrbimo za pripravo profesionalnega koncepta spletne strani,
 • grafični oblikovalec izdela unikaten grafični dizajn spletnih strani,
 • profesionalna tekstopiska vam napiše in lektorira vsa besedila,
 • pomagamo vam pri pripravi fotografij in gradiv za spletno stran,
 • poskrbimo za programiranje po meri,
 • vašo izdelano spletno stran vpišemo v iskalnike in vam zagotovimo možnosti oglaševanja.

Kvalitetna izdelava spletnih strani se hitro pokaže v končnih rezultatih. Ena izmed naših pomembnih prednosti je, da vam na pomoč priskoči celotna ekipa. To pomeni, da vam pomagamo že od prvega koraka. Poskrbeli bomo, da bodo vsi meniji dobro vidni in da bo informacije mogoče enostavno najti. V spletno stran bomo vključili znanje marketinga in dodali vsebine, ki vzpodbujajo k akciji in odzivu vaših potencialnih strank (klic, nakup, povpraševanje). Zagotovili vam bomo tudi celostne rešitve na področju programiranja in oglaševanja vaše nove spletne strani.

Rezultat našega timskega dela so unikatno izdelane spletne strani, ki so uspešno umeščene v spletni prostor in dosegajo zastavljene cilje.

Izpostavljene spletne strani

V 20-ih letih delovanja, nam je izdelavo spletnih strani zaupalo veliko število podjetij, posameznikov, društev in javnih ustanov. Še posebej smo specializirani za izdelavo spletnih strani za podjetja, saj morajo biti spletne strani odlično najdene na Googlu, enostavne za uporabo in navigacijo, varne ter morajo omogočati enostavno oddajo povpraševanja.

izdelava spletne strani paradiso izdelava spletne strani caa izdelava spletne strani spl izdelava spletne strani sb brežice izdelava spletne strani vps karcher izdelava spletne strani zobozdravstvo izdelava spletne strani mirosan izdelava spletne strani metalika

Kako poteka izdelava spletnih strani?

izdelava spletne strani cenik

1. KORAK
Pogovorimo se o vaših željah in potrebah ter določimo osnovne smernice za spletno stran. Ta korak smo skupaj že opravili in če boste želeli, lahko pošljete še kakšne dopolnitve naših osnovnih izhodišč.

2. KORAK
Naš izkušen grafični oblikovalec izdela unikatno grafično podobo nove spletne strani, narejeno posebej za vas (ne boste je videli pri nikomur drugemu, saj ne delamo iz predlog). Vodja projekta izdelave spletne strani vam v potrditev pošlje tudi koncept spletne strani in besedila, ki jih uredi naša profesionalna tekstopiska.

3. KORAK
Po vaši potrditvi grafične predloge in vseh ostalih elementov sledi faza razreza in kodiranja spletne strani, ki jo opravi oseba, specializirana samo za ta korak. Spletno stran pričnemo polniti z vsebinami in celoten proces lahko spremljate v živo na delovnem spletnem naslovu.

ZADNJI KORAK
Na koncu projekt vzame v roke še strokovnjak, ki ima Google certifikat, in izdelane strani pripravi za spletne iskalnike, uredi Google oglaševanje ter vse ostalo. Vašo spletno stran lansiramo na splet in jo prijavimo v vse največje spletne iskalnike.

Še niste prepričani? Oddajte povpraševanje, prepričala vas bo naša ugodna cena!

Pošljite povpraševanje ››