Mobilne aplikacije za vsak žep

izdelava spletne strani

Izdelava mobilnih aplikacij

Razvoj in izdelava mobilnih aplikacij

 • Podpora za vse platforme

  Izdelava mobilnih aplikacij za vse največje platforme Android in iOS.

 • Profesionalen dizajn in programiranje

  Z bogatim znanjem in izkušnjami poskrbimo za profesionalen končni izdelek.

 • Od ideje do izvedbe

  Za izdelavo mobilne aplikacije poskrbimo od prvega do zadnjega koraka.

 • Neomejena funkcionalnost

  Pri izdelavi mobilnih aplikacij smo kos tudi najtežjim programerskim izzivom.

 • Zagotovljena podpora

  Po objavi aplikacije nudimo tudi podporo pri bodočih nadgradnjah in posodobitvah.

Nekaj naših referenc

Malcajt

Aplikacija Malcajt - malice in kosila vam na enem mestu ponuja širok nabor aktualnih informacij in jedilnikov za gostilne, restavracije, pizzerije, hotele, ... Iz mobilne aplikacije lahko direktno kličete, si ogledate dnevno ponudbo, fotografije ter ostale pomembne informacija o gostinski ponudbi.

Chemcolor Configurator

Chemcolor Configurator je mobilna aplikacija izdelana za Android, s katero lahko poiščete najbolj primerno zaščito za vaše površine - naj bodo to zunanje ali notranje, Chemcolor Configurator je prava rešitev.Rudar Senovo

Mobilna aplikacija Rudar omogoča pregled dokumentov in obvestil za posamezne stanovanjske objekte, katere upravlja in vzdržuje Rudar Senovo.


Creditbit Info

Creditbit je kriptovaluta, ki omogoča hiter način plačevanja. Aplikacija Credibit Info ponuja vse potrebne informacije o tej kriptovaluti, gibanje tečaja v realnem času in trendih v prihodnje. Prav tako je objavljen seznam, kjer lahko kupite Creditbit.

LEOcoin info

LEOcoin info je mobilna aplikacija izdelana za Android in iOS, ki omogoča pregled vrednosti LEOcoin kovanca, njihove splošne lasnosti ter ostale podrobnosti, ki jih moramo kot uporabniki, ter lastniki poznati. Prav tako lahko spremljamo top 10 lestvico najbolj prodajanih kovancev na svetu.

Dialog EQ

Dialog EQ je programabilni pametni regulator, namenjen daljinskemu nadzoru in upravljanju ogrevalno/hladilnih sistemov. Dialog EQ z uporabo tehnologije povezovanja »v oblak« omogoča uporabniku daljinski dostop do njegovega sistema iz poljubne lokacije


Slovenski prazniki

Aplikacija Slovenski prazniki vsebuje seznam vseh praznikov v tekočem letu, njihov kratek opis ter pregled dni, kdaj se prazniki zvrstijo. Pri vsakem je označeno, ali je v tekočem letu dela prost dan ali ne, aplikacija pa vas opomni tudi na dneve, ko je potrebno izobesiti zastavo.

Pravopis

Aplikacija Pravopis združuje najpomembnejša poglavja slovenskega pravopisa, ki so obrazložena na enostaven in razumljiv način, poleg tega pa so pravila podkrepljena s številnimi konkretnimi primeri, ki so dodatna pomoč pri razumevanju.

iWhat2Do

iWhat2Do je mobilna aplikcija namenjena aktivnemu preživljanju prostega časa. Z enostavnim vmesnikom pridobite ideje kam za vikend, kaj popoldne početi z otroki, družino, prijatelji, ideje za družabne igre in še več.

Razvoj mobilnih aplikacije

Izdelava mobilnih aplikacij je v zadnjih letih ena izmed storitev v največjem razmahu, za podjetja pa postaja vse bolj nujno, da so njihovi izdelki ali storitve enostavno dostopni preko mobilnega telefona. Naša ekipa je specializirana za izdelavo in razvoj mobilnih aplikacij od prvega do zadnjega koraka. To pomeni, da vam pomagamo zasnovati osnovni koncept aplikacije, njenih funkcionalnosti in načina delovanja, v nadaljevanju pa poskrbimo tako za dizajn kot tudi za programiranje in prilagoditev aplikacije vsem trem največjim svetovnim mobilnim platformam Android in iOS.

Celoten postopek vodimo vse do uspešne objave aplikacije v sistemu, torej do trenutka, ko jo vaši uporabniki zagledajo na svojem telefonu. Skrbimo tudi za redno vzdrževanje aplikacije ter potrebne popravke ob nadgradnjah platform.

Zakaj se odločiti za izdelavo profesionalne mobilne aplikacije?

 • Dostop do enega najhitreje razvijajočih se trgov na svetu,
 • enostavnost za uporabo,
 • vaši izdelki ali storitve bodo uporabnikom vedno pri roki,
 • možnost naprednega trženja,
 • odlična podpora vašim obstoječim storitvam,
 • sodoben pristop,
 • ohranjanje lojalnosti obstoječih strank in pridobivanje novih,
 • neomejene možnosti dodatnega zaslužka.

Cenik izdelave mobilnih aplikacij

Zagotovo je tudi cena eden izmed pomembnih dejavnikov pri izdelavi mobilne aplikacije, vendar vam zaradi unikatnosti in različnih posebnosti izdelave posamezne aplikacije ne moremo podati univerzalnega cenika. Na končni znesek namreč vplivajo dejavniki, kot so tehnična zahtevnost, uporabljena tehnologije, prilagoditev različnim platformam ipd., zato vam priporočamo, da nas čim prej kontaktirate in nam poveste več o vaših željah.

Na podlagi konkretnih podatkov vam bomo pripravili ugodno in izjemno konkurenčno ponudbo na ključ.