Odzivni dizajn spletnih strani

izdelava spletne strani

Izdelava mobilnih spletnih strani - responsive design

Mobilne spletne strani – odzivni dizajn

 • Popolna prilagoditev vsem e-napravam

  Vsebine strani bodo prikazane v mobilni različici, prilagojeni specifiki posamezne naprave.

 • Napredna sinhronizacija

  Mobilna spletna stran je popolnoma sinhronizirana s klasično stranjo.

 • Možnost naprednega marketinga

  Obiskovalcem strani najprej ponudimo tiste vsebine, ki so zanje najbolj relevantne.

 • Povečanje ciljnega trga

  Vaš ciljni trg se poveča na vse uporabnike e-naprav, ki vam bodo ob obisku zelo hvaležni.

 • V koraku s časom

  Mobilne spletne strani so trend in bodo v prihodnosti zaradi porasta e-naprav postale nuja.

Želite sodobno mobilno spletno stran?

Porast tabličnih računalnikov in pametnih telefonov vedno bolj zahteva, da se sodobne spletne strani poleg standardne verzije izdelajo tudi v mobilni verziji – responsive design. To pomeni, da je izgled strani na računalniku klasičen, medtem ko se stran ustrezno prilagodi različnim tabličnim računalnikom in pametnim telefonom na način, da uporabniku zagotavlja enostavno brskanje in učinkovit ogled strani.

Odzivni dizajn spletnih strani je način oblikovanja strani, da se vedno prilagodijo napravi s katero dostopate do spletne strani. Pri odzivnem oblikovanju strani je tudi upoštevano, da se funkcionalnost prilagodi zaslonom na dotik. Namen tega je, da se pripravi le ena spletna strani, ki pa je prilagojena različnim napravam.

Prilagoditev grafičnega izgleda in funkcionalnosti

Mobilne spletne strani so narejene tako, da sistem samodejno zazna uporabnike, ki stran obiščejo preko mobilnega telefona ali tabličnega računalnika ter prikaže vsebine v mobilni različici, prilagojeni specifiki posamezne naprave.

* Grafična prilagoditev: ekran mobilnega telefona oz. tablice zahteva posebne grafične prilagoditve spletne strani in poskrbeli bomo, da bo vaša predstavitev tudi na novem mediju dosegla želeni namen;

* Prilagoditev funkcionalnosti: brskanje po internetu z mobilnih telefonov in tablic ima določene omejitve, zato je potrebno mobilne spletne strani prilagoditi tako, da uporabnik hitro in enostavno najde informacije ter da lahko dostopa do vseh funkcij, ki jih zagotavlja klasična spletna stran.

7 prednosti "responsive" mobilnih spletnih strani

Pomembno je, da so na mobilni spletni strani vse vsebine dostopne in vidne ter da so opisi prilagojeni tako, da jih je na telefonu ali tablici mogoče brez težav prebirati. Na podlagi izkušenj in strokovne podkovanosti bomo poskrbeli, da bodo vsebine ustrezno izpostavljene ter da bo uporabnikom omogočeno enostavno in pregledno brskanje.

 • Profesionalna prilagoditev vsebin za mobitele in tablice,
 • lažja navigacija po spletni strani,
 • ustrezno izpostavljanje izdelkov in novic,
 • hitro in dostopno iskanje informacij,
 • povečanje ciljnega trga na uporabnike mobilnih telefonov in tablic,
 • pregledne in vidne izpostavitve pomembnih elementov,
 • dostopnost vaših izdelkov in storitev kjer koli in kadar koli.

Mobilne spletne strani od vas ne zahtevajo nobenih dodatnih skrbi oziroma dela, saj so sinhronizirane z vašo običajno spletno stranjo, kar pomeni, da vse vsebine spreminjate in urejate samo na enem mestu, medtem ko se vsebine mobilne spletne strani prilagodijo samodejno. Mobilne spletne strani so tako kot klasične lahko narejene tudi v CMS sistemu, ki vam omogoča samostojno in enostavno urejanje vsebin.

Pošljite povpraševanje ››