CMS spletne strani

izdelava spletne strani

Izdelava CMS spletne strani

CMS spletna stran z lastnim sistemom urejanja

 • Samostojno urejanje vsebin

  Vse vsebine spletne strani lahko samostojno urejate preko lastnega vmesnika.

 • Individualno programiranje

  Razvit imamo lasten CMS sistem, ki ga popolnoma prilagodimo vašim potrebam.

 • Dobra optimizacija strani

  Strani izdelamo tako, da so dobro najdene v spletnih iskalnikih.

 • Fleksibilnost in možnost nadgradnje

  Sistem lahko glede na vaše potrebe dopolnjujemo in nadgrajujemo.

 • Unikaten dizajn

  Po meri narejeno grafično podobo predelamo v fleksibilno CMS spletno stran.

Odločite se za spletno stran, ki jo boste lahko urejali sami.

Izdelava spletnih strani s samostojnim urejanjem vsebin je namenjena predvsem lastnikom spletnih strani, ki želijo v vsakem trenutku opravljati spremembe na svojih spletnih straneh. Prav tako je sistem primeren za spletna mesta, kjer se spremembe dogajajo dnevno in morajo biti na spletu hipoma.

Kaj vam omogoča CMS spletna stran?

 • Dodajanje strani in podstrani,
 • urejanje vsebin,
 • urejanje slik,
 • pripenjanje dokumentov, zloženk, brošur …;
 • dodajanje slik v galerijo,
 • dodajanje novic,
 • ostale funkcije po meri.

Kako poteka urejanje vsebin oz. administracija?

Po končani namestitvi in postavitvi CMS sistema uporabniku podamo dostop do administracijskega orodja. S pomočjo uporabniškega imena in gesla ter dostopa do interneta lahko uporabnik v vsakem trenutku dostopa do urejevalnika vsebin. Urejanje vsebin je zelo podobno urejanju vsebin v priljubljenih urejevalnikih besedil kot npr. Wordu. Uporabnik lahko dodaja, briše ali popravlja besedilo, umešča nove fotografije, dodaja povezave in dokumente, posodablja menije, ... Sistem mu omogoča popolno avtonomijo nad urejanjem svojega spletnega mesta. Po potrditvi vnešenih sprememb so le-te nemudoma vidne na spletnih straneh.


Celotno programsko opremo odlikujeta enostavna uporaba in tehnična dovršenost. Posebno skrb smo namenili tudi prilagoditvi CMS spletnih strani za kvalitetno optimizacijo spletnih strani in visoko najdenost v iskalnikih.

Potrebujete enostaven sistem za samostojno urejanje vaših spletnih strani?

Poleg klasične izdelave spletnih strani kjer celotno vzdrževanje in urejanje vaših spletnih strani za vas opravljamo mi, smo v podjetju razvili tudi lasten CMS sistem (Content Management System) za samostojno urejanje vsebin spletnih strani. CMS sistem za urejanje spletnih vsebin odlikuje uporabniku prijazna uporaba, prilagodljivost novim tehnologijam, upoštevanje vseh zakonitosti optimizacije spletne strani, glavni atribut pa je seveda vaša svoboda, saj lahko do sistema dostopate kjer koli in kadar koli ter spreminjate, prilagajate in dopolnjujete podobo vaših spletnih strani in informacij na njih.

Kakšna je glavna razlika med klasično in CMS izdelavo spletnih strani?

Prav tako kot pri klasični izdelavi spletnih strani tudi pri CMS najprej pripravimo unikatno grafično podobo spletnih strani. Po potrditvi vaše grafične podobe spletnih strani jo predelamo v spletno stran. Za razliko od klasične izdelave, kjer v nadaljevanju izdelave v spletno stran vnesemo vse vsebine in strani tudi vzdržujemo, pri CMS izdelavi spletne strani nadgradimo s programsko opremo, ki omogoča samostojno urejanje spletnih vsebin. V naslednjem koraku uporabniku pomagamo pri vnosu vsebin in ga usposobimo za samostojen vnos vsebin v spletno stran.

Za koga je primerna CMS izdelava spletnih strani?

Izdelava spletnih strani s samostojnim urejanjem vsebin je namenjena predvsem lastnikom spletnih strani, ki želijo v vsakem trenutku opravljati spremembe na svojih spletnih straneh. Prav tako je sistem primeren za spletna mesta, kjer se spremembe dogajajo dnevno in morajo biti na spletu hipoma.

Pošljite povpraševanje ››