Blog podjetja

izdelava spletne strani

Blog

Info

Steklarstvo - Primer uspešne spletne strani

11. julij 2017 1622 ogledov

Steklarstvo je storitev, kot vsaka druga in jo je na spletu tudi dokaj enostavno predstaviti.

V vsakem malce večjem kraju po Sloveniji sta vsaj eden ali dva steklarja, tako da je konkurenca kar močna. Če se to postavi v kontekst spleta, pa je na vrhu prostora le za enega. Primer iskanja za steklarstvo. Naravni rezultati sicer vse bolj nihajo in niso več odvisni le od mesečnih Googlovih updejtov, ampak so rezultati vse bolj "živi."

Novice na strani, osveževanje vsebin in fotogalerij, socialna omreža, vse to skupaj vpliva tako na dobro najdenost spletne strani, kot na uporabniško izkušnjo obiskovalcev spletne strani. 

Vsebina na spletni strani za steklarstvo mora biti jasno predstavljena in kar se da hitro naj bi bilo razvidno kaj želimo od obiskovalca. Obiskovalec spletne strani ponavadi nanjo pride zaradi tega, ker ima nek problem, ki ga želi rešiti. Recimo, da je to kaljeno steklo za novo mizo. S čim manj kliki mu moramo omogočiti, da si prebere kaj ga zanima o kaljenem steklu ter mu omogočiti enostaven kontakt z nami. Bodisi v obliki kontaktnega obrazca, kjer ni potrebno, da obiskovalec pusti "številko čevlja", bodisi v enostavnem telefonskem klicu. Zakaj bi nekomu otežili stik z nami? Naj bo to prisotno povsod.

Razmišljate o prenovi spletnih strani?

Pošljite nam HITRO POVPRAŠEVANJE brez obveznosti
ali nas za več informacij pokličete na 0590 64 200.

 

Vse objave