Blog podjetja

izdelava spletne strani

Blog

Info

Spletna stran za kozmetični salon

31. maj 2017 935 ogledov

Se ukvarjate s pedikuro in manikuro, masažami, pa ne veste kako narediti učinkovito spletno stran za kozmetični salon? Kontaktirajte nas za več informacij.

Kozmetični saloni danes niso več samo prostor, kjer vam opravijo poseg, manikuro, pedikuro, masažo, ... Saloni lepote vse bolj postajajo pribežališče za odmik od ponorelega sveta. Sveta, kjer so lahko vsaj malo oddahnete, umirite misli, telo in duha in se sprostite.

Kdaj ste nazadnje resnično zaprli oči in poslali misli na pašo? Se sprostili v prijetni atmosferi kozmetičnega salona, dišečih opojnih vonjev, pomirjujoče glasbe.

Narediti spletno stran za kozmetični salon ni težko. Lepe slike, materiali, teksti. Ker so kozmetični, masažni saloni, saloni lepote, manikure in pedikure vezani na lokacijo, je potrebno na spletni strani pokazati tudi lokacijo, kje se slaon nahaja. Po možnosti prostori za parkiranje. Seveda tudi vse potrebne kontaktne informacije, telefone, kontaktni obrazec, obrazec za naročanje, ... To je enostaven del izdelave projekta spletne strani.

Težji del projekta je pričarati občutek, ki ga stranke doživijo, ko prvič stopijo v kozmetični salon. Vonji, barve, prijazen pozdrav zaposlenih, ... V današnjih časih lahko to dosežemo s fotografijami salona, zaposlenih, morebiti celo video utrinek iz salona, ki se vrti nekje v ozadju.

Imate kozmetični salon, pa ni najden, obiskan, ali si samo želite prenovo strani vašega salona? Pokličite nas na 0590 64 200 ali nam pišite na kontaktni obrazec. Z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

Vse objave