Blog podjetja

izdelava spletne strani

Blog

Info

Prenova spletnih strani

07. avgust 2014 3233 ogledov

Je vaša spletna stran zastarela? Spletna stran ne dosega zastavljenih ciljev? Ima konkurenca lepšo, boljše najdeno spletno stran? Potem je čas za prenovo!

Prenova spletnih strani

Je vaša spletna stran zastarela? Imate predstavljene stare storitve in produkte? Stare novičke? Spletna stran ne dosega zastavljenih ciljev? Ima konkurenca lepšo, boljše najdeno spletno stran? Potem je čas za prenovo.

Postopek prenove strani je zahtevnejši projekt, kot sama izdelava strani na novo. Še posebno zato je potrebno dobro premisliti, komu boste zaupali prenovo strani.

Kako začeti prenovo spletnih strani?

Poleg ohranjanja dobrih stvari na vaši stari strani je potrebno paziti, da nove strani ohranjajo pozicije, ki so jih imele v iskalnikih pred prenovo. Po možnosti pa je to potrebno celo izboljšati. To je tudi eden od razlogov za samo prenovo. Postopek prenove je praviloma neopazen, če se ga lotite pravilno. Edino, kar vaši obiskovalci opazijo, je nov izgled in nove izboljšane vsebine. Pri vas pa je opazno povečano število povpraševanj.

Razlogi za prenovo spletne strani

1. Spletna stran ne dosega ciljev

Imate lepo spletno stran, preko katere pa ne dobivate kupcev in povpraševanj? V povezavi z analizo obiska vaših spletnih strani se lotimo temeljite prenove vsebin. Skupaj z vami začrtamo cilje, ki jih mora spletna stran dosegati. Poskrbimo za vse potrebne elemente, da obiskovalci čim hitreje vzpostavijo stik z vami. Če potrebujete dodatna besedila za spletno stran, vam lahko na pomoč priskoči naša tekstopiska, za oblikovno podobo in odsev vašega podjetja pa vam lahko pomaga naš profesionalni fotograf.

 

2. Vaša stara stran ni prilagojena mobilnim napravam

Čedalje več obiskovalcev spletnih strani uporablja mobilne naprave, pametne telefone, tablične računalnike, ... Vsebine na spletni strani je potrebno prilagoditi tudi tem napravam. Poleg uporabnikov tudi iskalniki dajejo čedalje večji poudarek na mobilno verzijo strani in tako lahko posledično dosežete boljša mesta na iskalnikih.

 

3. Vaša konkurenca ima prenovljene strani

Ni potrebno, vedno ko konkurenca prenovi strani zagnati paniko, vendarle pa je to pokazatelj, da bo tudi pri vas potrebno razmišljati o prenovi. Imate enkratno priložnost, da se od konkurence nekaj naučite. Uporabite dobre stvari, ki pri njih delujejo in so vam všeč, dodajte ščepec lastnih izkušenj in vašo novo spletno stran postavite še na višjo raven.

 

4. Imate nove storitve, proizvode

Eden pomembnejših razlogov za prenovo strani so tudi novi izdelki ali storitve v vaši ponudbi. Vaša spletna stran mora vedno odsevati aktualno ponudbo in stanje v podjetju, le tako vam lahko služi kot dodaten prodajni kanal.

 

5. Tehnološko zastarela spletna stran

Od vaše zadnje prenove strani se je tehnologija izdelave verjetno že spremenila. Poleg novih tehnik kot je odzivni dizajn spletnih strani, so tudi monitorji postali večji, širši, ljudje uporabljajo različne platforme za pregledovanje strani in zato se je potrebno prilagoditi. Iskalniki dajejo čedalje večji poudarek tudi na družbena omrežja. Pojavljajo se zahteve po samostojnem urejanju in dodajanju vsebin. Vse to lahko uredite z učinkovito prenovo strani.

 

Razmišljate o prenovi spletnih strani?

Pošljite nam HITRO POVPRAŠEVANJE brez obveznosti
ali nas za več informacij pokličete na 0590 64 200.

Vse objave