Blog podjetja

izdelava spletne strani

Blog

Info

Papirnate vrečke za kruh, poročne torte in poroka pod šotori

10. februar 2017 1350 ogledov

Kaj imajo skupnega papirnate vrečke za kruh, poroka in poročne torte? Niti ne dosti. Na prvi pogled.

Vsi smo že bili na porokah, takšnih ali drugačnih, jedli okusne poročne torte, domače pecivo, ki ga je spekla teta in se najedli do obisti. Prvi hod, drugi, tretji, glavna jed, ... pijače v vseh oblikah odločno preveč.

Klasična poroka pod šotori, s plačano postrežnino, saj je vino iz domačega vinograda enostavno najboljše je pri nas že stalnica. Oseba, ki je pregloboko pogledala v kozarec in se malce opoteka ravno tako. Stric, prijatelj, sosed, sodelavec, niti ni pomemebno, če le ne uniči poroke s svojimi izpadi in dovtipi.  

Zaključek poroke je tudi obvezno vsakemu gostu zapakirati košček torte ali peciva. Ni pomembno, da se bo to pecivo potem doma prekladalo iz enega pulta na drugi, dokler ne bo končalo v košu za smeti. Težava je, kam zapakirati. Plastični krožniki, alu folija? morda so rešitev papirnate vrečke.

Pri izdelavi strani za izdelavo tort, rojstnodnevnih in poročnih tort je najpomembnejše s slikami predstaviti vse možnosti, ki jih nudimo. Barve, okusi, oblike ter enostaven kontakt.

Pri izdelavi spletne strani za izposojo poročnih šotorov pride v poštev za koliko oseb so šotori, postavitev, roki, cena postavitve šotora ter kontaktni obrazec kamor lahko ljudje pišejo. 

Iščete izdelavo spletne strani?, potem pokličite na 0590 64 200 in skupaj bomo našli ustrezno rešitev za vas.

Vse objave