Blog podjetja

izdelava spletne strani

Blog

Info

Izdelava spletne strani na ključ

14. junij 2017 1169 ogledov

Naj nekaj razčistimo že na začetku. Spletno stran si lahko izdelate tudi sami. Obstajajo brezplačna in plačljiva orodja za izdelavo strani. Pa si to res želite?

Na pol zašita obleka po meri. Avto na pol pobarvan. Na pol opravljena naloga. Na pol skuhano poslovno kosilo. Zakaj nas te stvari zmotijo? Pa niso ključnega pomena za uspešnost podjetja, poslovanja. Na pol postavljena spletna stran pa nas ne zmoti, a je dejansko za mnogo podjetij edini vir novih strank in poslov. 

Če odmislite izdelavo spletne strani v lastni režiji, tudi računalnika si verjetno niste sestavili sami, potem je možnosti kar nekaj. O prenovi in postopku izdelave spletne strani in na kaj je potrebno biti pozoren smo že pisali.

Obstaja kar nekaj podjetij, ki vam lahko izdelajo spletno stran. Kako izbrati pravega partnerja? Mogoče prvi korak, preverite reference izdelanih strani, če se najdete med njimi, potem ste že na dobri poti.

 

Kaj vsebuje spletna stran izdelana na ključ?

Načeloma bi to pomenilo vse, od A do Ž. Vi daste samo zeleno luč, da se strinjate, na nas je potem da vam izdelamo spletno stran do konca. Vsaj tako se postopka lotimo pri nas. Spletna stran je izdelana v celoti. Ni 'vsebine so v pripravi', "prihaja kmalu", "v izdelavi", ... Boljše, da ne piše nič, kot pa tole.

Stran je izdelana tako, da so vse funkcije delujoče. Odpiranje slik, galerije, poskrbljeno je za meta tage (opisi, naslovi, ...), narejena je optimizacija spletne strani, poskrbljeno za vse tehnične stvari, robots, analitika, sitemap, favicon, idr. Vsebine so jasno predstavljene, meniji logično razporejeni, vse s ciljem, da se obiskovalec čimlažje in hitreje znajde na vaši strani in da je olajšano oddajanje povpraševanja.

 

Postopek izdelave spletne strani na ključ

Ko nas boste izbrali za izdelavo ali prenovo vaše spletne strani, vam bomo poslali kratek vprašalnik, kjer boste s par stavki ali besedami orisali vaše želje in ideje o spletni strani. Cilji? Cilji so vedno enaki. Čimboljša obiskanost, prepoznavnost spletne strani ter na koncu čimveč kvalitetnih kontaktov in povpraševanj. 

Na podlagi vaših želja bomo pripravili grafično podobo nove spletne strani. Izogibamo se kupljenim predlogam spletnih strani, saj ni želja, da bi konkurenca imela podobno stran kot vaša. Zato vašo stran postavi oblikovalec na podlagi vaših materialov.

Ko potrdite podobo spletne strani se ta pripravi za vnos vsebin. Izogibamo se brezplačnim Wordpressu, Joomli. Sedaj bi vam lahko pokazal konkurenčne, vladne, spletne strani društev, ki so na eni ali drugi platformi in kjer kar mrgoli spam porno linkov.

Na spletno stran se vnesejo materiali, ves postopek pa lahko v živo spremljate, komentirate, podajate pripombe. Ko se vsebine vneseše, urejene vse tehnične zadeve, se nova spletna stran postavi na pravem naslovu. Ni nobenih izpadov ali pridemo kmalu, idr. 

 

Vzdrževanje spletne strani

Ko je stran končana, se sodelovanje dejansko šele začne, saj je potrebno nove strani vzdrževati, optimizirati, prijavljati v iskalnike in na sploh skrbeti za njihovo dobro delovanje. Spet primer avta. Brez dobrega vzdrževanja, tudi avto ne bo dolgo vozil.

Razmišljate o prenovi spletne strani? Če želite izvedeti več, nas kontaktirajte na 0590 64 200 ali pošljite povpraševanje.

Vse objave