Blog podjetja

izdelava spletne strani

Blog

Info

Industrijska sekcijska garažna vrata

20. februar 2017 628 ogledov

Industrijska garažna vrata so od garažnih vrat za domačo uporabo razlikujejo, če ne drugače, pa po hitrosti in prilagodljivosti uporabe vrat.

Medtem, ko pri garažnih vratih za dom lahko počakamo, če se odpirajo počasi, se za industrijska garažna vrata pričakuje, da bodo, hitra, zanesljiva in kvalitetna. Vsaka minuta, ki se izgubi pa je denar. 

Industrijska garažna vrata se delijo na:

- sekcijska garažna vrata

- hitrotekoča garažna vrata

- rolo vrata

- protipožarna garažna vrata

- kovinska vrata

- dvižne mize in rampe

- nakladalne ploščadi.

Vrata se izdelujejo iz kvalitetnih materialov, saj je poleg zgoraj naštetih faktorjev pomembna predvsem zanesljivost. Industrijska vrata morajo poleg obremenitev zdržati tudi večje število odpiranj, kot domača garažna vrata.

Pri prenovi spletne strani za našo stranko, smo bili postavljeni pred cilj izboljšati pozicije na iskalnikih, jasno predstaviti vsebine in možne tipe vrat, ki jih ponujajo.

V tesnem sodelovanju z arhitektom in željami stranke, se izdelajo industrijska garažna vrata po meri. Na podlagi želja, potreb, zmožnosti se stranki svetuje optimalno izbiro garažnih vrat.

Stranka je ravno tako želela obrazec, ki je dovolj jasen in enostaven za izpolniti, hkrati pa se od obiskovalca pridobi čimveč uporabnih informacij za pripravo konkretne ponudbe. Z obrazcem se tudi že v štartu izločijo preveč splošna povpraševanja.

Sodobna garažna vrata so možna tudi v različnih barvah, iz različnih materialov, kombinacije s steklom in okni. Ste podjetje in prodajate industrijska garažna vrata? Potem ste na pravem mestu, oddajte povpraševanje ali nas pokličite na 0590 64 200 za kvalitetno prenovo vaše spletne strani. 

Vse objave