Blog podjetja

izdelava spletne strani

Blog

Info

Gostilne, restavracije, pizzerije, oštarije

08. januar 2020 1004 ogledov

Verjetno ste že slišali za Malcajt, aplikacijo kjer so zbrane gostilne, restavracije, picerije s ponudbo hrane in pijače.

Malcajt.com praznuje 4 leto delovanja. V tem času je postal največji slovenski portal za dnevno ponudbo gostiln, restavracij, picerij. 

 

Kako deluje Malcajt?

Aplikacijo si enostavno naložite preko iTunesa ali Google Playa, tulele https://www.malcajt.com/mobilna-aplikacija.html

Ko imate aplikacijo naloženo, označite svojo lokacijo, npr Osrednjeslovenska, nato se vam izpišejo vsi ponudniki v vaši okolici in tudi že njihova dnevna ponudba malic in kosil. Če želite izvedeti več o posameznem ponudniku, enostavno kliknete nanj. Odpre se vam stran ponudnika, kjer so navedeni kontakti, slike, delovni čas, dodatna in aktualna ponudba, posebnosti ponudnika, kot so parkirni prostor, WiFi, vegetarijanska in veganska ponudba, rezervacije, otroška igrala, ...

Če imate vklopljeno lokacijo, kar je priporočljivo, vas lahko aplikacija preko Google mape pripelje tudi do ponudnika. To je še posebej priročno v večjih krajih.

V aplikaciji Malcajt lahko iščete po bližini ponudnika. Zelo uporabno, če iščete gostilne ali restavracije v krajih, kjer niste "doma". Iščete lahko tudi po regijah ali pa direktno gostilno, restavracijo ali picerijo, če poznate naziv.

 

Komu je namenjena aplikacija Malcajt?

Aplikacija je primerna za vse, ki dnevno iščete malice in kosila, za ljudi, katerih delo ni vezano na lokacijo in se prehranjujejo "zunaj". V vsakem trenutku vam je preko aplikacije na voljo nekaj ponudnikov z okusnimi malicami in kosili.

Na drugi strani, pa je aplikacija zelo primerna za gostilne, restavracije, picerije, ... Na sliki desno je lep primer, kako ponudniki, ki imajo vpisano malico, kosilo izstopajo, od ponudnika, ki tega nima. 

Obstaja star pregovor: Če te ni na spletu, ne obstajaš. Lahko bi se malo pošalili in rekli, Če te ni v aplikaciji Malcajt, ne obstajaš! 

Vse objave