Blog podjetja

izdelava spletne strani

Blog

Info

Evidenca opravljenih delovnih ur

30. julij 2018 2415 ogledov

Evidenca o izrabi delovnega časa zaposlenih je zakonska obveza. Ta zakon določa vrste in vsebino evidenc na področju dela in socialne varnosti.

MojeUre.si je sistem, ki omogoča enostavno in pregledno evidenco delovnega časa. Pregled in nadzor delovnih ur, načrtovanje in evidenco dopustov, uporaben izpis za obdelavo in izračun plač, manjki in viški ur, ... vse to omogoča sistem MojeUre.si.

Vendarle pa MojeUre.si niso policist, zaposleni morajo še vedno delati, omogočajo pa zaposlenim in vam enostavno upravljanje delovnih ur.

Največja prednost "mojih ur" je velika prilagodljivost potrebam in specifikam vašega podjetja. Nočno delo, popoldansko, deljen delovni čas, polovični delovnik, delo na več lokacijah, delo na terenu, ... vse je prilagodljivo vašim potrebam.

Ali je evidenca delovnega časa v manjših podjetjih smiselna? 

Vsekakor! Časi, ko smo ure pisali na list papirja ali v Excel tabele so mimo. Pri pisanju na papir je bila tudi možnost napak zelo velika. Lahko se je kaj spregledalo, pozabilo. Pri elektronskem beleženju so te napake skoraj nemogoče. Še vedno pa lahko v MojeUre.si ure tudi ročno popravljate ali dodajate. Vpišete lahko posebne opombe, nadure, delo od doma, delo v soboto, nedeljo, idr.

Potrebujete več informacij? Pokličite nas na 0590 64 200 ali nam pišite preko kontaktnega obrazca >>

 

Vse objave