1A logo
dual sep
Blog

Prihaja novost, ki lahko vpliva na obisk na vaši spletni strani

separator

Google je pred sedmimi leti in pol začel z eksperimentom “Mobile-First Indexing”, s katerim so želeli izdelovalce spletnih strani vzpodbuditi k prilagoditvi strani za pametne telefone in jih nagraditi z višjo uvrščenostjo med iskalnimi rezultati. V mesecu juliju 2024 bo tako ta pobuda zaživela v celoti. John Mueller iz Googla je napovedal, da spletna mesta, ki niso dostopna prek mobilnih naprav, ne bodo več indeksirana ali uvrščena v njihovih iskalnih rezultatih.

Analiza spletne strani

Iz dneva v dan se spreminjajo Googlovi algoritmi za indeksiranje spletnih strani. Ker želimo ostati v koraku s časom in slediti zadnjim novostim na področju optimizacije spletnih strani (SEO), smo v naše delo vpeljali novo orodje za analizo spletnih strani. Bi si na vaši strani želeli še več obiska, potencialnih kupcev ali sledilcev vašem delu? Niste prepričani, kako izboljšati spletno stran? Lahko vam pomagamo!

Pisanje bloga

Poleg prilagojenosti spletne strani na mobilne naprave in ustrezne SEO opremljenosti strani za spletne iskalnike je najboljši vir prometa pisanje bloga na spletni strani. Ste že razmišljali o pisanju vsebin za obiskovalce vaše spletne strani, a niste imeli pravega sogovornika na drugi strani? V 1A Internet ponujamo storitev – pisanje blogov za vašo spletno stran.

Kako komunicirate z obiskovalci spletne strani in strankami?

Spletna komunikacija z obiskovalci vaše strani, nenazadnje pa tudi komunikacija s strankami, je izjemnega pomena za ohranjanje stikov. Ste v vašem podjetju odprli nov oddelek? Dobili v proizvodnjo nov stroj? Bi želeli obiskovalcem sporočiti novosti iz vašega poslovanja? Komunikacija prek elektronske pošte je še vedno najbolj zanesljiv in učinkovit način sporočanja novosti. Oblikovanje, priprava in vodenje Mailchimp računa za pošiljanje ti. masovne elektronske pošte so samo ene od rešitev za povečanje obiska na spletni strani.

Potrebujete pomoč pri vodenju profilov/strani na družbenih omrežjih?

Včasih so rekli, da »če te ni na internetu, ne obstajaš.« Danes velja podobno za družbena omrežja. Vodenje komunikacije na profilih in straneh po različnih družbenih omrežjih je postalo del vsakdana. Potrebujete pomoč pri objavljanju vsebin? Nasvet, kako in kdaj kakšno stvar sporočiti vašim sledilcem? In kako pridobiti še kakšnega sledilca več?

Pravilni odgovor na vsa zgoraj zastavljena vprašanja je – pišite nam na info@1ainternet.net ali nas pokličite na 0590-64-200 in z veseljem vam bomo pomagali do boljše prepoznavnosti na svetovnem spletu.